8 Ekim 2011 Cumartesi

Para var huzur var! Berlusconi Milanlı taraftarları çıldırtacak!



İtalya Seria A takımlarından Milan, şimdiden önümüzdeki sezon için kadro kurma çalışmalarına başladı.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca'nın manşetten verdiği haberde, Milan başkanı Silvio Berlusconi ve kulübün CEO'su Adriano Gallani'nin Real Madrid'den 4 yıldızın peşine düştüğü iddia edildi.

Geçen yıl ligde ve İtalya Süper Kupası'nda 7 yıl aranın ardından mutlu sona ulaşan Milano temsilcinin Ricardo Carvalho, Kaka, Sami Khedira ve Higuain için yaklaşık 100 milyon Euro'luk bir bütçeyle Real Madrid'in kapısını çalacak.

Haberde Real Madrid'in 33 yaşındaki Ricardo Carvalho ile sözleşme uzatmayacağı, Nuri Şahin ve Hamit Altıntop transferleriyle orta alanda alternatifli bir kadroya sahip teknik direktör Jose Mourinho'nun Khedira'yı bırakılabileceği, olası Neymar transferi sonrasında da Higuain'in ayrılma durumlarına vurgu yapılarak bu transferlerin gerçekleşme iddialarının yüksek olabileceği belirtildi.

Her fırsatta eski oyuncuları Kaka'yı takıma yeniden kazandırmak istediğini açıklayan başkan Silvio Berlusconi, bu son hamlesiyle de taraftarları memnun etmek amacında.

La Liga temsilcisi Real Madrid'de Portekizli Carvalho'nun sözleşmesi 2012, Kaka ve Sami Khedira'nın 2015, Gonzalo Higuain'in de 2016 yılında sona eriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder