24 Aralık 2011 Cumartesi

Bursaspor'a bir 'EFE'!



Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı maçlarının tamamlanması sonrasında gözler transfere çevrilmiş durumda.

Ligde Ertuğrul Sağlam yönetiminde ilk devrede beklentiler karşılayamayan Bursaspor, rotasını genç oyunculara çevirmiş durumda. Özellikle savunmada zaman zaman vasat performansıyla güven vermeyen yeşil beyazlılar Bucaspor'un başarılı oyuncularından Efe Halil Özarslan ile ilgileniyor.

Gençlerbirliği'nde profesyonelliğe adım atan Efe, Başkent temsilcisinde pek forma şansı bulamayınca ilk önce Adana Demirspor'a daha sonra ise Hacettepe'ye kiralık olarak gönderildi. Sezon öncesinde ise İzmir ekibi Bucaspor'a transfer oldu.

Başarılı savunmacı telefonda yaptığı açıklamalarda; ''Bursaspor'un benimle ilgilendiği doğru. Menajerim Bursaspor'un beni istediğini söyledi. Süper Lig'den teklif almak mutlu etti. Ama önemli olan kulüplerin anlaşması. Bucaspor 'un menfaatleri doğrultusunda Bursaspor'da oynamayı tabii ki de isterim.''dedi.

Efe'nin Bucaspor'da opsiyonlu olmak üzere 1 yıllık kiralık sözleşmesi var. G.Birliği ile 2013 yılına dek sözleşmesi bulunan genç oyuncunun Başkent takımına 300 bin TL getirmesi durumunda serbest kalma hakkı bulunuyor

Haber: Ertan Süzgün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder