23 Aralık 2011 Cuma

Arif Erdem'li Belediye tepetaklak!



Spor Toto Süper Lig'de özellikle Abdullah Avcı yönetiminde ortaya koyduğu mücadeleci futbol anlayışı ve aldığı başarılı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor eski günlerini mumla arıyor.

Abdullah Avcı'nın Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü'ne getirilmesi sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor başına geçen Arif Erdem, vasat performansıyla gelecek için pek ümit vermiyor.

İlk devrenin son maçında Başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ne 4-0 gibi farklı skorla mağlup olan Belediyespor'da galibiyet hasreti sürüyor. Turuncu lacivertliler oynadıkları son 5 maçta sadece 3 puan toplayabildi.

Abdullah Avcı'dan sonra neler yapacağı merakla beklenen Arif Erdem, alınan kötü sonuçlar sonrasında hedef tahtası durumuna gelirken, İstanbul temsilcisi Erdem yönetiminde çıktığı 7 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet alarak sadece 6 puan toplayabildi. Bu süreçte rakip filelere 6 gol atarlarken, kalelerinde ise 10 gol gördüler.

Belediyespor'da 5.5 sene yardımcı antrenörlük görevi yaptıktan sonra teknik direktör olma şansı yakalayan Arif Erdem, takım üzerinde teknik ve taktiksel anlamda beklentileri karşılayamazken, 39 yaşındaki genç çalıştırıcının geleceği tartışılmaya başlandı.

Haber: Ertan Süzgün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder