11 Ocak 2012 Çarşamba

Ersen Martin'in arkadaşına kötü sürpriz!




İlk yarıda Bank Asya'da Kasımpaşa forması giyen ara devrede ise Gençlerbirliği'nin yolunu tutarak Başkent temsilcisi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Ersen Martin, arkadaşından gelen üzücü haberle sarsıldı.

Ersen Martin'i görmek için Almanya'dan Türkiye'ye gelen tecrübeli golcünün arkadaşı İsmail Bozok, İstanbul'da talihsiz bir olay yaşadı.

İsmail Bozok, Kasımpaşa'da oynayan futbolcular Şahin Aygüneş, Halil Çolak ve Cenk İşler ile birlikte Bomonti'deki Anthill Residence'da kahvaltı yapıp, SPA salonuna geçti. Bozok, SPA'da vakit geçirirken soyuldu.

Cebinde 1400 Euro'nun yanı sıra 2 bin TL'ye yakın Türk parası bulunan Bozok'un kredi kartları da cüzdanıyla birlikte çalındı.

Geniş güvenlik önlemlerine sahip Anthill Residence içerisindeki bu hırsızlık girişimi şaşkınlık yaratırken, Ersen Martin konu ile yaptığı açıklamada; ''İsmail benim için İstanbul'a gelmişti. Kasımpaşalı bazı oyuncularla birlikteyken başına böyle bir olay gelmesi de oldukça üzücü.'' dedi.

3 yorum:

  1. gecmis olsun canim kardesim
    YÜKSEK DE YAŞAM AYRICALIKTIR iSTANBULU YENİDEN KEŞFEDİP KONFORUN KEYFİNE DOYAMAYACAKSINIZ. DOYDUK SANIRIM KEYFE GÜVENLIK ADINA VERILEN VE ASLI OLMADIGINI ANLADIK NASIL OLURDA BÖYLE BIR YER BÖYLE HIRSIZLIGA IZIN VERIR KESIF EDERKEN SOYULMAK HIC HOS DEGIL SORUMSUZLUK BUKADARIDA OLMAZ SORUMLU KISILER GECISTIRMEK YERINE ACIKLAMA YAPSINLAR DONLARINI ALSALAR ADAMLARIN HABERI YOK BU NASIL GÜVENLIK HIC YAKISMADI BÖYLE YERE BU SEKILDE GÜVEN DUYULURMU KINIYORUM VE BU OLAY HERKEZIN BASINA GELEBILIR GÜVENLIK YAZMAKLA REKLAMLA OLMAZ ICRAT LAZIM

    YanıtlaSil
  2. Düzeltme calinan para yaklasik 1400 Euro ve 250 TL dir.
    Ceb Telefonu ve degerli kol saati de calinmistir.
    24 Saat tesis ici ve disi Güvenlik ve 24 saat kapalı devre kamera izleme ve kayıt sistemi oldugu halde hirsizlik yapildi ve sanirim Anthill Residence yönetimi sorumluluk kabul etmek istemiyor bu hirsizlik Savcilikta diye gecistirmeye calisiyorlar.
    Yönetim tarafindan hic bir sekilde Ismail bey e destek cikilmadi ve gecmis olsun dileginde bile bulunulmadi.
    Güvenlik Chefinin cevabi ise ilgincti: farz edin disarida sokakta soyuldunuz.

    İstanbul Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Ismail Bozok Anthill Spa yönetimi Hakkinda suc duyurusunda bulundu.

    YanıtlaSil
  3. Bu halil colak cidden cok iyi yaaaa ariyorum tariyorum ulasamiyorum bi turlu

    YanıtlaSil