12 Mayıs 2013 Pazar

ANKARAGÜCÜ'NDE KAAN VE MERT YOLCU





PTT 1. Lig'de küme düşen Ankaragücü'nün çok sayıda futbolcusuna, Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarından transfer teklifi geliyor.

Yaşadığı maddi sıkıntıların ardından çok sayıda oyuncusunun takımdan ayrılmasıyla sezona genç oyuncularla başlayan Ankaragücü, lige tutunamasa da ortaya koyduğu mücadeleyle herkesin takdirini toplamayı başardı. 

Başkent temsilcisinde bir çok oyuncuya şimdiden teklif yağarken savunmadan Kaan Kanak ve  orta alandan Mert Erdoğan da transferin gözde isimleri oldular. Bu sezon oynadığı 34 maçta 5 gol kaydeden Kaan'ı Süper Lig'den Bursaspor, Elazığspor ve Sivasspor izlerken Mert Erdoğan da PTT 1. Lig'den Şanlıurfaspor ve Konyaspor radarına takıldı.

22 yaşındaki genç Kaan, Ankaragücü'yle 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu ve kulüp menfaatleri doğrultusunda gelen teklifleri değerlendireceğini ifade etti. Mert de sözleşmesinin sezon sonu biteceğini belirtirken Ankaragücü'nün kendisi adına özel bir kulüp olduğuna vurgu yaptı.

''KALİTELERİ TARTIŞILMAZ''

Beyaz TV Spor Muhabiri Ertan Süzgün'e açıklamalarda bulunan Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan; ''Oyuncularım göstermiş olduğu performansla tüm sıkıntılara rağmen ayakta durmaya çalıştı. Kaan da Mert de futbol bilgilerinin yanı sıra, süratli ve top tekniği yüksek isimler, kaliteleri, yetenekleri tartışılmaz. Gerek saha içi gerekse saha dışı davranışlarıyla da fazlasıyla olgunlar.'' ifadelerini kullandı.