24 Mayıs 2012 Perşembe

SALİH UÇAN F.BAHÇE'DE!




Transfer gündemini bir süredir meşgul eden Bucaspor'lu Salih Uçan'ın akibeti belli oldu.

Adı ilk önce Beşiktaş'la anılan Salih için Bucaspor, Fenerbahçe ile oturduğu pazarlık masasında genç oyuncusunu sarı lacivertli takıma sattı.

Beşiktaş'ın ilk olarak 1.5 milyon euro önerdiği Salih'e Fenerbahçe yönetimi 1.3 milyon Euro + 2 genç oyuncusunu teklif etmişti. Dün akşam saatlerinde Beşiktaş, yeni bir teklifte bulunmadı. Fenerbahçe ise 1.5 milyon Euro'ya çıkmasıyla İzmir kulübünü ikna etmeyi başardı. 

Sarı lacivertli takım bonservis bedelinin yanı sıra geçen sezonu Kayserispor'da geçiren Okan Alkan'ı da İzmir kulübüne gönderecek.

Fenerbahçe, yaz kamp kadrosuna Salih'i de dahil edecek. Eğer oyuncunun performansı beğenilirse takımda kalacak. Yetersiz bulunması halinde ise eski takımı Bucaspor'a kiralanacak.

Bu arada sarı lacivertli takım Salih için Bucaspor yönetimine en az 10 maç oynama sözü de verdi.

Salih'i bir süredir Gökdeniz Karadeniz'in de formasını giydiği Rubin Kazan takımı da ısrarla istiyordu. Bucaspor yönetimi ise iyi bir teklifle gelse de henüz Avrupa için erken olması nedeniyle Rus takımının teklifini geri çevirdi.

Saç stiliyle Everton forması giyen Belçikalı Fellaini'yi anımsatan Salih Uçan, orta alanda mücadele ederken, tekniğiyle ön plana çıkıyor.

Haber: Ertan Süzgün