28 Aralık 2011 Çarşamba

Ne Trabzonspor ne başka takım! Abdulkadir kalıyor!



Türkiye'de liglerin ara vermesinin ardından takımlar transfer için atağa kalktı.

İzmir temsilcisi Bucaspor'un geçen sezon ara devrede Kayserispor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı, Abdulkadir Özgen, Süper Lig'in son haftalarında yakaladığı çıkışı bu yıl Bank Asya'da da sürdürünce transferin gözde oyuncuları arasına girdi.

Sarı lacivertlilerde bu sezon oynadığı 15 maçta 8 gole imza atarak takımın en tehlikeli ismi olmayı başaran Abdulkadir Özgen için, Trabzonspor dahi bir çok Süper Lig takımının oyuncuyu transfer etmek için harekete geçtiği belirtilmişti.

Bucaspor, Abdulkadir'in alacağı yaklaşık olarak 90 bin TL'yi ödeme sözü vererek oyuncuyu sezon sonuna dek takımda kalması için ikna etti. 25 yaşındaki golcü ara devrede takımdan ayrılmayacak.

Bank Asya 1. Lig'de ilk 6 hedefi içerisindeki İzmir ekibinin önemli oyuncusunu en azından bu devrede de takımda tutup, gelecek sezon öncesi iyi bir miktara satması bekleniyor. Abdulkadir'in Bucaspor'la 2013 yılına dek sözleşmesi var.

Haber: Ertan Süzgün

24 Aralık 2011 Cumartesi

Bursaspor'a bir 'EFE'!



Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı maçlarının tamamlanması sonrasında gözler transfere çevrilmiş durumda.

Ligde Ertuğrul Sağlam yönetiminde ilk devrede beklentiler karşılayamayan Bursaspor, rotasını genç oyunculara çevirmiş durumda. Özellikle savunmada zaman zaman vasat performansıyla güven vermeyen yeşil beyazlılar Bucaspor'un başarılı oyuncularından Efe Halil Özarslan ile ilgileniyor.

Gençlerbirliği'nde profesyonelliğe adım atan Efe, Başkent temsilcisinde pek forma şansı bulamayınca ilk önce Adana Demirspor'a daha sonra ise Hacettepe'ye kiralık olarak gönderildi. Sezon öncesinde ise İzmir ekibi Bucaspor'a transfer oldu.

Başarılı savunmacı telefonda yaptığı açıklamalarda; ''Bursaspor'un benimle ilgilendiği doğru. Menajerim Bursaspor'un beni istediğini söyledi. Süper Lig'den teklif almak mutlu etti. Ama önemli olan kulüplerin anlaşması. Bucaspor 'un menfaatleri doğrultusunda Bursaspor'da oynamayı tabii ki de isterim.''dedi.

Efe'nin Bucaspor'da opsiyonlu olmak üzere 1 yıllık kiralık sözleşmesi var. G.Birliği ile 2013 yılına dek sözleşmesi bulunan genç oyuncunun Başkent takımına 300 bin TL getirmesi durumunda serbest kalma hakkı bulunuyor

Haber: Ertan Süzgün

23 Aralık 2011 Cuma

Arif Erdem'li Belediye tepetaklak!



Spor Toto Süper Lig'de özellikle Abdullah Avcı yönetiminde ortaya koyduğu mücadeleci futbol anlayışı ve aldığı başarılı sonuçlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor eski günlerini mumla arıyor.

Abdullah Avcı'nın Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü'ne getirilmesi sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor başına geçen Arif Erdem, vasat performansıyla gelecek için pek ümit vermiyor.

İlk devrenin son maçında Başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ne 4-0 gibi farklı skorla mağlup olan Belediyespor'da galibiyet hasreti sürüyor. Turuncu lacivertliler oynadıkları son 5 maçta sadece 3 puan toplayabildi.

Abdullah Avcı'dan sonra neler yapacağı merakla beklenen Arif Erdem, alınan kötü sonuçlar sonrasında hedef tahtası durumuna gelirken, İstanbul temsilcisi Erdem yönetiminde çıktığı 7 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet alarak sadece 6 puan toplayabildi. Bu süreçte rakip filelere 6 gol atarlarken, kalelerinde ise 10 gol gördüler.

Belediyespor'da 5.5 sene yardımcı antrenörlük görevi yaptıktan sonra teknik direktör olma şansı yakalayan Arif Erdem, takım üzerinde teknik ve taktiksel anlamda beklentileri karşılayamazken, 39 yaşındaki genç çalıştırıcının geleceği tartışılmaya başlandı.

Haber: Ertan Süzgün